
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų | alyvuogių (žalios) |
1 vienetas | avokadų |
10 riekių | duona (su grūdais, vidutinio tamsumo) |
0.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | kopūstai (jūros, džiovinti) |
1 skiltelė | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
2.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
3.
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
4.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Silkės užkandelė
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Velykų belaukiant
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užtepėlė su krabais
-
Pingviniukai
-
Olgos šventinė silkutė
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Sūrio rutuliukai
-
Vėrinukai
-
Silkės užkandėlė
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Helovyno užkandžiai
-
Padažas su avokadais
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogės, žalios,
10 vienetų -
Avokadai,
1 vienetas -
Duona, su grūdais, vidutinio tamsumo,
10 riekių -
Majonezas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sūris, fermentinis,
60 gramų - Kopūstai, jūros, džiovinti
-
Citrinos, sultys,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...