
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų | alyvuogių (žalios) |
1 vienetas | avokadų |
10 riekių | duona (su grūdais, vidutinio tamsumo) |
0.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | kopūstai (jūros, džiovinti) |
1 skiltelė | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
2.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
3.
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
4.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Silkė su daržovėmis
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Vytintos dešros
-
Sultingas Kebabas
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Užkanda "Braškės"
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Liežuvio užkandėlė
-
Vėrinukai su lašiša
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Kepenėlių tortas
-
Naminis varškės sūris
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogės, žalios,
10 vienetų -
Avokadai,
1 vienetas -
Duona, su grūdais, vidutinio tamsumo,
10 riekių -
Majonezas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sūris, fermentinis,
60 gramų - Kopūstai, jūros, džiovinti
-
Citrinos, sultys,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...