
Pikantiškos morkytės
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota šaldyta)) |
100 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
2.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
3.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
4.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
5.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Seniai besmegeniai
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sūri širdelė
-
Užkanda "Braškės"
-
Greitai užraugti agurkai
-
Šventinis kelmas
-
Lašišos bokšteliai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Pitos su grybais
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Pusryčių užkandėlė
-
Braškės šokolade
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Skanūs sumuštiniai
-
Faršo vyniotinis
-
Sūrių užkandelė
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
Pikantiškos morkytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Tešla, bemielė sluoksniuota šaldyta),
1 pakelis -
Varškė,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...