
Dešriukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | dešrelės |
1 žiupsnelis | pipirai (žirneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atitirpinti, iškočioti. Supjaustyti ilgomis juostelėmis.
2.
Tešlos juostelėmis apvynioti kiekvieną dešrelę, iš pipirų suformuoti akytes, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su džemu
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Bandelės su aguonomis
-
Bandelės su grybais
-
Naminė bulka su sezamais
-
Bandelės su mėsa ir paprikomis
-
Bandelės su varške
-
Kvietinės bandelės
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Bulvinės bandelės
-
Sūrio pyragėliai
-
Bandelės
-
Mėlynių bandelė
-
Bandelės su kopūstais
-
Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
-
Migdolinės bandelės
-
Bandelės su kviečiais
-
Bandelės vyrams
-
Kumpio ir sūrio bandelės
Dešriukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sluoksniuota tešla,
500 gramų -
Dešrelės,
300 gramų -
Pipirai, žirneliai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Simas
Gaminimo eiga:
Tešlą atitirpinti, iškočioti. Supjaustyti ilgomis juostelėmis.
Tešlos juostelėmis apvynioti kiekvieną dešrelę, iš pipirų suformuoti akytes, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai