Aguonų vyniotinukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai: | ||
275 gramai | kvietiniai miltai | |
125 gramai | margarinas | |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) | |
50 gramų | medus (skystas) | |
Įdarui: | ||
50 gramų | abrikosų (džiovinti) | |
50 gramų | razinos | |
150 gramų | aguonų | |
1 valgomasis šaukštas | vanduo | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite vandeniu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
2.
Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
3.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Traškio" bandelė
- Bandelės hamburgeriams
- Bandelės su mėsa ir paprikomis
- Skandinaviškos bandelės
- Aguonų vyniotinukai
- Zanza
- Bandelės su varške
- Bandelės su lašinukų įdaru
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Bandelės su aguonomis
- Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
- Pyragaičiai su įdaru
- Bandelės su kopūstais
- Bandelės su grybų įdaru
- Karštos bandelės
- Dešriukai
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Bandelės su cinamonu
- Vengriški pyragėliai
- Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
Aguonų vyniotinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
275 gramai -
Margarinas,
125 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Medus, skystas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Abrikosai, džiovinti,
50 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Aguonos,
150 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite vandeniu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
-
tera
2014-12-09 17:33
nu nezinau? is nuotraukos as matau, kad tai mielines teslos bandeles.....tikrai receptas neatitinka nuotraukos...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...