
100 mililitrų | pienas |
250 gramų | miltai |
10 gramų | mielės |
100 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
50 gramų | margarinas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zanza
-
Arbatinės bandelės
-
Bandelės su cinamonu
-
Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Bandelės su kviečiais
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Bandelės hamburgeriams
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Bandelės su cinamonu
-
Pusryčių bandelės
-
Bandelės širdutės
-
Greitas užkandis
-
Mieliniai riestainiukai
-
Bandelės su cinamonu
-
Ruginių miltų bandelės
-
Migdolinės bandelės
-
Bandelės su kopūstais
-
Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
Bandelės prie arbatos

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pienas,
100 mililitrų -
Miltai,
250 gramų -
Mielės,
10 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Margarinas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną pašildome (pienas turi būti šiltas, jokiu būdu neužvirinkite!).
Miltus sumaišome su sausomis mielėmis.
Į miltus supilame pašildytą pieną, cukrų, druska ir ištirpintą margariną arba sviestą.
Viską suminkome į vientisą masę.
Jei tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.
Tešlą uždengiame ir paliekame pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Pakilusią tešlą dar kartą išminkome.
Formuojame pyragėlius. Aš dariau paprastos formos bandeles.
Bandeles sudėjau į margarinu išteptą kepimo skardą ir palikau šiltai dar pusvalandžiui.
Orkaitę įkaitinau iki 200 C. Pyragėlius aptepiau vandeniu ir kepiau 10-15 minučių
Labai skanu šiltos su arbata. :)
Komentarai (3)
-
Kristina
2016-10-16 14:56
Pirmą kartą ir man nesigavo. Būtinai turi pakilti tešla. Kai pakyla, viskas gerai :) P. S., miltinių patiekalų šiltų nepatariama valgyti. Tik gerai atvėsusius... Bandelės skanios :)
-
adt
2015-02-19 11:03
Nieko nesigavo,nepakylo,kazkokie kieti sausainiai,visai nepanasios i bandeles