Ištirpiname sviestą ir išplakame su cukrumi.
Šiltame piene ištirpiname mieles ir įmaišome sviesto ir cukraus mišinį.
Po to įmaišome išplaktus kiaušinius ir miltus.
Tešlą gerai išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu 1 valandai šiltoje virtuvėje. Po to tešlą dar kartą išminkome.
Pakildintą tešlą iškočiojame iki 5-7 mm storio tešlos lakšto. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukame į volelį. Aštriu peiliu supjaustome griežinėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepame medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 min.
Bandelės su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | medus |
2 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | mielės |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
300 mililitrų | pienas |
1 vienetas | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | cinamonas |
600 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švediškos bandelės
- Bandelės su mėsa ir paprikomis
- Bandelės su džemu
- Zanza
- Dešriukai
- Mielinės spurgos
- Bandelės su varške
- Bandelės su spanguolėmis
- Avižinės bandelės
- Tobulas mėsainis
- Dešrelės tešloje
- Bandelės vyrams
- Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
- Apvaliosios bandelės
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su lašinukų įdaru
- Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
- Aguoninis pyragas
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su grybų įdaru
Bandelės su cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Medus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės,
25 gramai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
5 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpiname sviestą ir išplakame su cukrumi.
Šiltame piene ištirpiname mieles ir įmaišome sviesto ir cukraus mišinį.
Po to įmaišome išplaktus kiaušinius ir miltus.
Tešlą gerai išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu 1 valandai šiltoje virtuvėje. Po to tešlą dar kartą išminkome.
Pakildintą tešlą iškočiojame iki 5-7 mm storio tešlos lakšto. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukame į volelį. Aštriu peiliu supjaustome griežinėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepame medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
SVETLANA
2015-12-18 13:13
SPASIBO ZA RECEPT.ON IZUMITELEN.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...