Įdarui:
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
Apibarstymui:
migdolų drožlių
Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių.
Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.

Migdolinės bandelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2.25 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
120 gramų | cukrus |
200 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
100 gramų | sviestas |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
"Traškio" bandelė
-
Bandelės su džemu
-
Kvietinės bandelės
-
Greitas užkandis
-
Lazdelės su sūriu
-
Bandelės "Rožytės"
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Mielinės bandelės
-
Bandelės prie arbatos
-
Bandelės su aguonomis
-
Aguoninis pyragas
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Bandelės su grybų įdaru
-
Dešriukai
-
Daniškos bandelės
-
Aguonų vyniotinukai
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Cinamoninės sraigutės
Migdolinės bandelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, sausos,
2 ir 1/4 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
120 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui:
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
Apibarstymui:
migdolų drožlių
Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių.
Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...