140 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
300 mililitrų | pienas |
300 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cinamonas |
7 gramai | mielės (sausos) |
šiek tiek | druska |
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu (pagal skonį) ir vynioti vyniotinį. Jį supjaustyti 5 cm pločio gabaliukais, sudėti į skardą, 20 min. palikti, kad pakiltų.
Kepti 15-20 min. 200-240 laipsnių temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su razinomis
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Bandelės su grybų įdaru
- Padangėlės
- Bandelės vasaros užkandžiams
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Pikantiški pyragėliai
- Mielinė bulka su razinomis
- Daniškos bandelės
- Spurgos su vyšnių džemu
- Karštos bandelės
- Bandelės su kopūstais
- Bandelės su cinamonu
- Aguonų vyniotinukai
- Įdarytos bandelės
- Bandelės su varške
- Zanza
- Bandelės "Rožytės"
- Bandelės su aguonomis
- Bandelės su mėsa ir paprikomis
Bandelės su cinamonu
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
140 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Cinamonas
-
Mielės, sausos,
7 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į pašildytą pieną suberti mieles, cukrų (100g) išmaišyti ir palikti keletai minučių. Po to suberti miltus, druskos žiupsnelį ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą sviestą (100g) ir pastatyti 50 min. šiltai kad, tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu (pagal skonį) ir vynioti vyniotinį. Jį supjaustyti 5 cm pločio gabaliukais, sudėti į skardą, 20 min. palikti, kad pakiltų.
Kepti 15-20 min. 200-240 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (87)
-
s
2022-08-31 12:33
negaminkit nes produktu kiekiai yra nesamoningi mieliu mazai miltu mazai [pieno nesuprasi kiek reikia ar 100 ar 140. gaunasi blynu tesla jaipadarai pagal recepta
-
Kotrinaaa
2017-06-25 22:47
Pameginsiuu :)
-
ramunevis
2017-06-25 22:45
Gaminau, skanu
-
ramune
2017-06-25 22:44
Skanu
-
Lasas
2017-03-07 19:19
-
Nesvarbu
2017-01-18 20:57
O kiek vyniojimu daryti?
-
ieva
2016-09-28 15:56
man asmeniskai nepatiko, miltu reikia zimiai daugiau, o ir pacios bandeles tokios kietokos gaunasi...
-
vita
2016-02-28 12:26
Labai puikios bandutes, kepu gal ketvirtą kart, ir receptas lb paprastas! :-)
-
:-)
2016-02-27 07:41
Reikes isbandyti
-
Audra
2016-02-15 19:11
Likusiu sviestu patepti reikia