Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas sviestas, druska, miltai, įmušami kiaušiniai.
Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Jei tešla per skysta, įdedame dar šiek tiek miltų ir išminkome, paliekame, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos formuojame riestainiukus.
Pakilę riestainiai metami į verdantį ir pasūdytą vandenį. Verda, kol iškyla.
Išgriebti riestainiukai pabarstomi cukraus pudra, apdžiovinami ir kepami orkaitėje apie 15-20 min.

Mieliniai riestainiukai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | pienas |
40 gramų | mielės |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
15 gramų | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Aguoninis pyragas
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Mielinės bandelės su kokoso įdaru
-
Bandelės "Rožytės"
-
Bandelės su cinamonu
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Dešrelės tešloje
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Bandelės su aguonomis ir šokoladu
-
Dešriukai
-
Apvaliosios bandelės
-
Bandelės su įdaru
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Migdolinės bandelės
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Bandelės hamburgeriams
-
Įdarytos bandelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
Mieliniai riestainiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Mielės,
40 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų -
Druska,
15 gramų -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas sviestas, druska, miltai, įmušami kiaušiniai.
Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Jei tešla per skysta, įdedame dar šiek tiek miltų ir išminkome, paliekame, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos formuojame riestainiukus.
Pakilę riestainiai metami į verdantį ir pasūdytą vandenį. Verda, kol iškyla.
Išgriebti riestainiukai pabarstomi cukraus pudra, apdžiovinami ir kepami orkaitėje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...