Bandelės "Rožytės"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | tešla (sluoksniuota, bemielė) |
3 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | džemas ((mėgstamas)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlą pasikočiojame norimo storio, geriau ploniau, bet ne permatomai. Supjaustom ją apie 2-3cm. storio juostomis, ilgis kažkur 7-10cm.
2.
Obuolius nulupame, išsėkliname, supjaustome plonais griežinėliais.
3.
Ant tešlos juostelių, išilgai tepame po šaukštelį džemo, tada dedame obuolių griežinėlius, taip kad pusė būtų išlindus į viršu o kita pusė uždengtų dalį tešlos. Likusia tešlos dalimi uždengiam obuolius. (gaunas kaip obuoliai patale). Tada susukame nuo vieno iki kito krašto ir dedame į keksiukų formeles, kad kepant neišsiskleistų.
4.
Susukus visas rožytes apibarstome jas cukraus ir cinamono mišiniu.
5.
Kepame 180laipsnių temp. apie 10min. (jei tešla storesnė iki 15min.)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
- Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
- Bandelės vyrams
- Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Mielinės bandelės su kokoso įdaru
- Karštos bandelės
- Mielinė bulka su razinomis
- Dešrelės tešloje
- Bandelės su bulvėmis
- Pyragas su razinomis
- Bulka su šokolado įdaru
- Bulvinės bandelės
- Bandelės su daržovių įdaru
- Bandelės su kviečiais
- Bandelės su kriaušėmis
- Bandelės iš batono
- Sūrio pyragėliai
- Greitas užkandis
- Įdarytos bandelės
Bandelės "Rožytės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota, bemielė,
1 pakelis -
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 valgomasis šaukštas -
Džemas, (mėgstamas),
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą pasikočiojame norimo storio, geriau ploniau, bet ne permatomai. Supjaustom ją apie 2-3cm. storio juostomis, ilgis kažkur 7-10cm.
Obuolius nulupame, išsėkliname, supjaustome plonais griežinėliais.
Ant tešlos juostelių, išilgai tepame po šaukštelį džemo, tada dedame obuolių griežinėlius, taip kad pusė būtų išlindus į viršu o kita pusė uždengtų dalį tešlos. Likusia tešlos dalimi uždengiam obuolius. (gaunas kaip obuoliai patale). Tada susukame nuo vieno iki kito krašto ir dedame į keksiukų formeles, kad kepant neišsiskleistų.
Susukus visas rožytes apibarstome jas cukraus ir cinamono mišiniu.
Kepame 180laipsnių temp. apie 10min. (jei tešla storesnė iki 15min.)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...