Bandelės su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| Aptepimui: | ||
| 100 gramų | cukrus | |
| Tešlai: | ||
| 150 gramų | cukrus | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 11 gramų | mielės (sausos) | |
| 200 gramų | sviestas | |
| 500 mililitrų | pienas | |
| 1 kilogramas | kvietiniai miltai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į šiltą pieną įmaišome mieles. Po to suberiame pusę miltų.
2.
Išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu šiltoje vietoje, kad pakiltų (30 min.).
3.
Įminkome cukrų, minkštą sviestą, kiaušinius ir likusius miltus. Uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje 1 valandai, kad tešla vėl pakiltų.
4.
Cukrų sumaišome su cinamonu.
5.
Tešlą padaliname į 2-3 dalis ir iškočiojame iki plonų blynų. Apibarstome cinamono ir cukraus mišinius ir susukame.
6.
Tešlos ritinukus supjaustome griežinėliais. Sudedame bandeles į kepimo skardą ir paliekame 20 minučių.
7.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragaičiai su įdaru
-
Bandelės vasaros užkandžiams
-
Kvietinės bandelės
-
Bandelės su aguonomis
-
Avižinės bandelės
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Ruginių miltų bandelės
-
Dešriukai
-
Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
-
Bandelės su cinamonu
-
Bandelės
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Mieliniai riestainiukai
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Pynutės
-
Minkštos bandelės su dešrelėmis
-
Mėlynių bandelė
-
Bandelės su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
150 gramų -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės, sausos,
11 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišome mieles. Po to suberiame pusę miltų.
Išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu šiltoje vietoje, kad pakiltų (30 min.).
Įminkome cukrų, minkštą sviestą, kiaušinius ir likusius miltus. Uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje 1 valandai, kad tešla vėl pakiltų.
Cukrų sumaišome su cinamonu.
Tešlą padaliname į 2-3 dalis ir iškočiojame iki plonų blynų. Apibarstome cinamono ir cukraus mišinius ir susukame.
Tešlos ritinukus supjaustome griežinėliais. Sudedame bandeles į kepimo skardą ir paliekame 20 minučių.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Dovile
2015-04-02 23:07
Labas , ar galima butų gaminti su šviežiomis mielėmis ir jei taip kiek ju reiketu dėti?
-
(anonimas)
2013-02-07 13:17
:-) labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
