Bandelės iš batono
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 6 riekės | batonas |
| 200 mililitrų | vanduo |
| 50 gramų | dešra |
| 50 gramų | fermentinio sūrio |
| 1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.
2.
Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.
3.
Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.
4.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešriukai
-
Bulvinės bandelės
-
Mielinės spurgos
-
Dešrelės tešloje
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Greitas užkandis
-
Bandelės su spanguolėmis
-
Cinamoninės sraigutės
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Karštos bandelės
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Lazdelės su sūriu
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Bandelės
-
Avižinės bandelės
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Aguoninis pyragas
-
Skandinaviškos bandelės
-
Bandelės su džemu
-
Skaniosios bandelės su mėsa
Bandelės iš batono
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Batonas,
6 riekės -
Vanduo,
200 mililitrų -
Dešra,
50 gramų -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Aliona
Gaminimo eiga:
Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.
Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.
Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (7)
-
alkanas
2022-07-25 15:59
o ka daryt su miltais ?
-
Tomik
2020-12-11 12:13
Aliona, kokia dešra tiktų geriausiai? Šlapiankė ar kokia nors rūkyta?
-
marija
2019-07-14 19:00
o ce butina mineralinis vanduo
-
Rita Jakstien
2019-07-13 09:49
Lengva ir skanu
-
Rita Jakstien
2019-07-13 09:49
Lengva ir skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
