Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.
Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.
Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.

Bandelės su lašinukų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
5 gramai | mielės (sausos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
125 mililitrai | vanduo (šiltas) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | petražolės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su spanguolėmis
-
Sūrio pyragėliai
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Bandelės su aguonomis ir šokoladu
-
Naminė balta duona
-
Bandelės su įdaru
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Pikantiški pyragėliai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
-
Lazdelės su sūriu
-
Kvietinės bandelės
-
Greitas užkandis
-
Aguoninis pyragas
-
Vengriški pyragėliai
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Bandelės su grybais
Bandelės su lašinukų įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Mielės, sausos,
5 gramai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šiltas,
125 mililitrai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sūris,
100 gramų - Petražolės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.
Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.
Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...