![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Zanza
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
320 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 valgomasis šaukštas | mielės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestas ir kiaušiniai suplakami į putas, suberiami persijoti miltai, mielės, druska ir užminkoma kieta tešla. Iš jos padaromos apvalios bandelės, kiekvienas viduryje įspaudžiama skylė, kurios vienas kraštas truputį pakeliamas. Bandelės apšlakstomos tirpintu sviestu ir iškepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Karštos bandelės
-
Bandelės su daržovių įdaru
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Dešrelės tešloje
-
Arbatinės bandelės
-
Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Skandinaviškos bandelės
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Naminė balta duona
-
Bandelės su kviečiais
-
Bandelės hamburgeriams
-
Bandelės su cinamonu
-
Mielinės bandelės
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Kvietinės bandelės
-
Bandelės su cinamonu
-
Bandelės su kopūstais
Zanza
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
320 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas ir kiaušiniai suplakami į putas, suberiami persijoti miltai, mielės, druska ir užminkoma kieta tešla. Iš jos padaromos apvalios bandelės, kiekvienas viduryje įspaudžiama skylė, kurios vienas kraštas truputį pakeliamas. Bandelės apšlakstomos tirpintu sviestu ir iškepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Agnalina
2010-03-10 18:29
Skanus manau..
-
motinele...;D
2010-01-03 15:16
skaaanuu!!! Patariu isbandyti visiems...;D :soku2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...