Antienos filė įpjaukite keleta įpjovimų.
Mėsą pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
Apkepinkite svieste ant keptuvės (apie 6-7 minutes), sudėkite apkeptą mėsą į kepimo indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 10 minučių.
Iškepusią mėsą ištraukite iš orkaitės, uždenkite folija ir leiskite mėsai 5 minutes pastovėti (subręsti).
Mėsa turi likti rausvo atspalvio, tad neperkepkite.

Antienos filė su vyšnių padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | antienos (krūtinėlių filė (2 vnt.)) |
1 žiupsnelis | pipirai (malti juodieji) |
2 žiupsneliai | druska |
2 vienetai | poras |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | vyšnios (šaldytos) |
100 mililitrų | vynas (raudonas) |
1 žiupsnelis | imbieras (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą ir apkepinkite smulkintą porą.
Sudėkite vyšnias kartu su atitirpsiu uogų skysčiu ir šiek tiek drauge viską pakepinkite.
Supilkite vyną, suberkite prieskonius ir viską kaitinkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.
Sudėkite vyšnias kartu su atitirpsiu uogų skysčiu ir šiek tiek drauge viską pakepinkite.
Supilkite vyną, suberkite prieskonius ir viską kaitinkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.
3.
Mėsą supjaustykite griežinėliais, apliekite vyšnių padažu ir patiekite. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos duona
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Sūri širdelė
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Silkės ruletai
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Krekerių užkandėlė
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Lašišos rafaelo
-
Silkės užkandėlė
-
Salotos ananase
Antienos filė su vyšnių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena, krūtinėlių filė (2 vnt.),
500 gramų -
Pipirai, malti juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Poras,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Vyšnios, šaldytos,
1 stiklinė -
Vynas, raudonas,
100 mililitrų -
Imbieras, milteliai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos filė įpjaukite keleta įpjovimų.
Mėsą pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
Apkepinkite svieste ant keptuvės (apie 6-7 minutes), sudėkite apkeptą mėsą į kepimo indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 10 minučių.
Iškepusią mėsą ištraukite iš orkaitės, uždenkite folija ir leiskite mėsai 5 minutes pastovėti (subręsti).
Mėsa turi likti rausvo atspalvio, tad neperkepkite.Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą ir apkepinkite smulkintą porą.
Sudėkite vyšnias kartu su atitirpsiu uogų skysčiu ir šiek tiek drauge viską pakepinkite.
Supilkite vyną, suberkite prieskonius ir viską kaitinkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.Mėsą supjaustykite griežinėliais, apliekite vyšnių padažu ir patiekite. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...