Vytinta kiaulienos nugarinė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1.5 kilogramo | kiauliena (be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu) |
| 2 valgomieji šaukštai | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | pipirai (juodi, malti) |
| 2 valgomieji šaukštai | česnakas (tarkuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadas su varške
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Naminis varškės sūris
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Pingviniukai
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Lašišos sumuštinukai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Krekerių užkandėlė
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Velykinis užkandis
-
Seniai besmegeniai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Silkė su svogunais marinate
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
Vytinta kiaulienos nugarinė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu,
1.5 kilogramo -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai, juodi, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
