
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė | |
100 gramų | sūris („Parmeggiano reggiano“) | |
Padažui: | ||
100 | pomidorai (džiovinti, aliejuje) | |
50 gramų | vorčesterio padažas | |
100 gramų | alyvuogių aliejaus | |
3 gramai | ciberžolė | |
10 gramų | krapai | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės užkandėlė
-
Įdaryti avokadai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Baklažanų suktinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Vytintos stintos
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Vytintos dešros
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Faršo vyniotinis
-
Helovyno užkandžiai
-
Skanūs sumuštiniai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
400 gramų -
Sūris, „Parmeggiano reggiano“,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pomidorai, džiovinti, aliejuje,
100 -
Vorčesterio padažas,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 gramų -
Ciberžolė,
3 gramai -
Krapai,
10 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...