Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.

Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | salotos |
200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Virtas vyniotinis
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Užtepėlė su krabais
-
Velykinis užkandis
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Skanūs sumuštiniai
-
Įdaryta paprika
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Šokoladinės braškės
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Galva
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Farširuota lydeka
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...