Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.

Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | salotos |
200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Daržovės drebučiuose
-
Valentino sumuštinukai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Piciukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Užtepėlė su krabais
-
Olgos šventinė silkutė
-
Silkė su daržovėmis
-
Pikantiškos morkytės
-
Silkės užkandėlė
-
Naminis varškės sūris
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...