Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | salotos |
200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vėrinukai
- Tortilijos su kumpeliu
- Skanūs sumuštiniai
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Sūri širdelė
- Kaimiška rūkyta dešra
- Ikrų užkandėlė
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Pusryčių užkandėlė
- Įdaryti kiaušiniai
- Baltoji trobelė
- Naminis lavašas
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Suši
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Užtepėlės su duonelėmis
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...