Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | salotos |
| 200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
| 13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Olandiška silkė
-
Pingviniukai
-
Rūkytas lynas
-
Naminis varškės sūris
-
Ikrų užkandėlė
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Velykų belaukiant
-
Mėsos duona
-
Duonos "suši"
-
Maltinukai drebučiuose
-
Silkių vyniotiniai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sūrių užkandelė
-
Žėlė apelsino žievėje
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
