Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | salotos |
200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės užkandelė
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Įdaryti agurkėliai
-
Vėrinukai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Naminis varškės sūris
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Užtepėlė su tunu
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Salotos ananase
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiškienos paštetas
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...