Agurkų užkandis su varškės mase
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 400 gramų | rūkytos vištienos |
| 2 vienetai | agurkų |
| 120 gramų | varškė |
| 1 saujelė | bazilikas (arba petražolės, švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vištieną supjaustyti mažais gabaliukais. Varškę ir smulkintus bazilikus sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Vištieną sumaišyti su varškės mase.
2.
Aurkus supjaustyti įstrižais griežinėliais ir ant kiekvieno griežinėlio dėti paruoštą masę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Silkė su persikais
-
Pikantiškos morkytės
-
Lašišos sumuštinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Grybukai po sniegu
-
Vištienos sandvičiai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Duonos "suši"
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Farširuota lydeka
-
Pitos su grybais
-
Braškės šokolade
-
Džiovinti kopūstai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Persikai įdarytį triušiena
Agurkų užkandis su varškės mase
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rūkyta vištiena,
400 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Varškė,
120 gramų -
Bazilikas, arba petražolės, švieži,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti mažais gabaliukais. Varškę ir smulkintus bazilikus sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Vištieną sumaišyti su varškės mase.
Aurkus supjaustyti įstrižais griežinėliais ir ant kiekvieno griežinėlio dėti paruoštą masę.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Laura
2014-02-21 20:56
Skanu ir greita
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
