Agurkų užkandis su varškės mase
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | rūkytos vištienos |
2 vienetai | agurkų |
120 gramų | varškė |
1 saujelė | bazilikas (arba petražolės, švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vištieną supjaustyti mažais gabaliukais. Varškę ir smulkintus bazilikus sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Vištieną sumaišyti su varškės mase.
2.
Aurkus supjaustyti įstrižais griežinėliais ir ant kiekvieno griežinėlio dėti paruoštą masę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Silkės su citrina
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Šaltiena su vištiena
- Vytintos dešros
- Įdaryti avokadai
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Greitai užraugti agurkai
- Daržovės drebučiuose
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Žiemos skanumynas
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Įdaryti pomidorai
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Skrebučiai su užtepėle
- Baklažanų suktinukai
Agurkų užkandis su varškės mase
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rūkyta vištiena,
400 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Varškė,
120 gramų -
Bazilikas, arba petražolės, švieži,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti mažais gabaliukais. Varškę ir smulkintus bazilikus sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Vištieną sumaišyti su varškės mase.
Aurkus supjaustyti įstrižais griežinėliais ir ant kiekvieno griežinėlio dėti paruoštą masę.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Laura
2014-02-21 20:56
Skanu ir greita
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...