Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Daržovės drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Silkė su persikais
-
Pikantiškos morkytės
-
Lašišos sumuštinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Grybukai po sniegu
-
Vištienos sandvičiai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Duonos "suši"
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Farširuota lydeka
-
Pitos su grybais
-
Braškės šokolade
-
Džiovinti kopūstai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Persikai įdarytį triušiena
Daržovės drebučiuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
