Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.

Daržovės drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | poras |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Olandiška silkė
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Silkė su morkomis
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Užkandis su unguriu
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Žiemos skanumynas
-
Rūkyti lašiniai
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Įdaryti agurkai
-
Krekerių užkandėlė
-
Silkės užkandėlė
-
Vėrinukai su lašiša
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
Daržovės drebučiuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...