Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Daržovės drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | poras |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena drebučiuose
- Grybai krepšeliuose
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Sūrio ir mėsos miksas
- Sūrių užkandelė
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Silkės ruletai
- Pikantiški krepšeliai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Maltinukai drebučiuose
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Šokoladinės braškės
- Japoniški suktinukai
- Sumuštinukai
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Įdaryta paprika
Daržovės drebučiuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...