Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Užkandis su vytinta jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės | jautiena (vytinta) |
12 vienetų | alyvuogių |
1 pundelis | gražgarstės |
200 gramų | ananasų (konservuoti) |
0.5 gūželės | iceberg salotų |
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Dešriukai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
Užkandis su vytinta jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, vytinta,
6 riekės -
Alyvuogės,
12 vienetų -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Ananasai, konservuoti,
200 gramų -
Iceberg salotos,
0.5 gūželės -
Citrinos,
1 vienetas -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...