Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Užkandis su vytinta jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 6 riekės | jautiena (vytinta) |
| 12 vienetų | alyvuogių |
| 1 pundelis | gražgarstės |
| 200 gramų | ananasų (konservuoti) |
| 0.5 gūželės | iceberg salotų |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Žuvis tešloje
-
Užkanda "Braškės"
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Dešriukai
-
Šokoladinės vynuogės
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
Užkandis su vytinta jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, vytinta,
6 riekės -
Alyvuogės,
12 vienetų -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Ananasai, konservuoti,
200 gramų -
Iceberg salotos,
0.5 gūželės -
Citrinos,
1 vienetas -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
