Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Užkandis su vytinta jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės | jautiena (vytinta) |
12 vienetų | alyvuogių |
1 pundelis | gražgarstės |
200 gramų | ananasų (konservuoti) |
0.5 gūželės | iceberg salotų |
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis lavašas
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Kiškienos paštetas
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Pingviniukai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Varškės sūris su kmynais
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Padažas su avokadais
-
Žiemos skanumynas
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Velykų belaukiant
-
Migdolinės pelytės
-
Agurkų užkandis su varškės mase
Užkandis su vytinta jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, vytinta,
6 riekės -
Alyvuogės,
12 vienetų -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Ananasai, konservuoti,
200 gramų -
Iceberg salotos,
0.5 gūželės -
Citrinos,
1 vienetas -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...