
500 gramų | bemielės sluoksniuotos tešlos |
150 gramų | fermentinio sūrio |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Seniai besmegeniai
-
Silkė su daržovėmis
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Dešriukai
-
Silkės užtepėlė
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Žuvis tešloje
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
Sūrio lazdelės

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
500 gramų -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šaldytos tešlos lakštus išpakuoti ir palikti 10 min. sušilti kambario temperatūroje. Paviršių, ant kurio bus dedami lakštai, šiek tiek pabarstyti miltais.
Sūrį sutarkuoti smulkia sūrio tarka. Sūrį ir visus prieskonius padalinti pusiau.
Ant vieno ištiesto tešlos lakšto barstyti pusę tarkuoto sūrio, pusę prieskonių, druskos. Kitą tešlos lakštą patepti vandeniu. Užkloti pirmąjį lakštą ir pakočioti, kad susispaustų. Taip iškočiotą tešlos paviršių labai lengvai, vos vos dar patepti vandenyje suvilgytu teptuku, o ant viršaus dar kartą pabarstyti tarkuotu sūriu bei prieskoniais.
Supjaustyti juostelėmis. Galima kelis kartus pasukti, galima palikti tiesias. Dėtį į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauti į 200 °C temp. orkaitę. Kepti 7-10 min.
Skanaus!