![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
500 gramų | bemielės sluoksniuotos tešlos |
150 gramų | fermentinio sūrio |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su persikais
-
Helovyno voriukai
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Migdolinės pelytės
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Užkandis su unguriu
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Įdaryti obuoliai
-
Liežuvio užkandėlė
-
Valentino sumuštinukai
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Sūri širdelė
-
Lašišos bokšteliai
-
Virtas vyniotinis
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Įdaryti kiaušiniai
Sūrio lazdelės
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
500 gramų -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šaldytos tešlos lakštus išpakuoti ir palikti 10 min. sušilti kambario temperatūroje. Paviršių, ant kurio bus dedami lakštai, šiek tiek pabarstyti miltais.
Sūrį sutarkuoti smulkia sūrio tarka. Sūrį ir visus prieskonius padalinti pusiau.
Ant vieno ištiesto tešlos lakšto barstyti pusę tarkuoto sūrio, pusę prieskonių, druskos. Kitą tešlos lakštą patepti vandeniu. Užkloti pirmąjį lakštą ir pakočioti, kad susispaustų. Taip iškočiotą tešlos paviršių labai lengvai, vos vos dar patepti vandenyje suvilgytu teptuku, o ant viršaus dar kartą pabarstyti tarkuotu sūriu bei prieskoniais.
Supjaustyti juostelėmis. Galima kelis kartus pasukti, galima palikti tiesias. Dėtį į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauti į 200 °C temp. orkaitę. Kepti 7-10 min.
Skanaus!