Avokadą nulupam, supjaustom ir sutrinam smulkintuvu su kitais ingredientais Gautą masę sudedam i konditerinį maišelį ir užspaudžiam ant duoniukų, krekerių ar skrudinto batono (kaip kas mėgsta). Aš darau su batonu,patepu jį česnakiniu sviestu ir paskrudinu orkaitėj, dedu avokado kremuko ir puošiu vynuoginio pomidoro puselėmis.
Skanaus.

Avokado užtepėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | avokadų |
1 | druska |
1 arbatinis šaukštelis | majonezas |
šiek tiek | krekeriai (arba skrudintas batonas) |
šiek tiek | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vorų užkandėlė
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Varškės sūris su kmynais
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Užkanda "Braškės"
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Velykinės morkytės
-
Boružėlės
-
Silkė su svogūniukais
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Krekerių užkandėlė
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Traškus migdolų užkandis
Avokado užtepėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Avokadai,
1 vienetas -
Druska,
1 -
Majonezas,
1 arbatinis šaukštelis - Krekeriai, arba skrudintas batonas
- Pomidorai, vyšniniai
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą nulupam, supjaustom ir sutrinam smulkintuvu su kitais ingredientais Gautą masę sudedam i konditerinį maišelį ir užspaudžiam ant duoniukų, krekerių ar skrudinto batono (kaip kas mėgsta). Aš darau su batonu,patepu jį česnakiniu sviestu ir paskrudinu orkaitėj, dedu avokado kremuko ir puošiu vynuoginio pomidoro puselėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
love
2014-11-19 16:32
NESKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...