Avokadą nulupam, supjaustom ir sutrinam smulkintuvu su kitais ingredientais Gautą masę sudedam i konditerinį maišelį ir užspaudžiam ant duoniukų, krekerių ar skrudinto batono (kaip kas mėgsta). Aš darau su batonu,patepu jį česnakiniu sviestu ir paskrudinu orkaitėj, dedu avokado kremuko ir puošiu vynuoginio pomidoro puselėmis.
Skanaus.

Avokado užtepėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | avokadų |
1 | druska |
1 arbatinis šaukštelis | majonezas |
šiek tiek | krekeriai (arba skrudintas batonas) |
šiek tiek | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Seniai besmegeniai
-
Silkė su daržovėmis
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Dešriukai
-
Silkės užtepėlė
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Žuvis tešloje
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
Avokado užtepėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Avokadai,
1 vienetas -
Druska,
1 -
Majonezas,
1 arbatinis šaukštelis - Krekeriai, arba skrudintas batonas
- Pomidorai, vyšniniai
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą nulupam, supjaustom ir sutrinam smulkintuvu su kitais ingredientais Gautą masę sudedam i konditerinį maišelį ir užspaudžiam ant duoniukų, krekerių ar skrudinto batono (kaip kas mėgsta). Aš darau su batonu,patepu jį česnakiniu sviestu ir paskrudinu orkaitėj, dedu avokado kremuko ir puošiu vynuoginio pomidoro puselėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
love
2014-11-19 16:32
NESKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...