
Silkė su raudonu grybų padažu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė (filė) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
1 stiklinė | grybai (išmirkyti džiovinti) | |
1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
šiek tiek | aliejaus | |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas | |
1 valgomasis šaukštas | grybai (džiovinti, milteliai) | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
3.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
4.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Žėlė apelsino žievėje
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Sūrių užkandelė
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Įdaryti agurkai
-
Ikrų užkandėlė
-
Silkės užkandėlė
-
Seniai besmegeniai
-
Bandelės iš batono
-
Žvynabudės muštiniai
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
Silkė su raudonu grybų padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Grybai, išmirkyti džiovinti,
1 stiklinė -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Aliejus
-
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grybai, džiovinti, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai