
Silkė su raudonu grybų padažu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė (filė) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
1 stiklinė | grybai (išmirkyti džiovinti) | |
1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
šiek tiek | aliejaus | |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas | |
1 valgomasis šaukštas | grybai (džiovinti, milteliai) | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
3.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
4.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Įdaryti avokadai
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Įdaryta paprika
-
Silkės ruletai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Silkių vyniotiniai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Migdolinės pelytės
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Helovyno užkandžiai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Pitos su grybais
-
Užkandis su silke stiklinėje
Silkė su raudonu grybų padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Grybai, išmirkyti džiovinti,
1 stiklinė -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Aliejus
-
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grybai, džiovinti, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai