
Silkė su raudonu grybų padažu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė (filė) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
1 stiklinė | grybai (išmirkyti džiovinti) | |
1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
šiek tiek | aliejaus | |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas | |
1 valgomasis šaukštas | grybai (džiovinti, milteliai) | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
3.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
4.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Įdaryti pomidorai
-
Silkės ruletai
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Rūkytas lynas
-
Užtepėlė su tunu
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Silkė su persikais
-
Traškus migdolų užkandis
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Greitai užraugti agurkai
-
Boružėlės
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Silkė su raudonu grybų padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Grybai, išmirkyti džiovinti,
1 stiklinė -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Aliejus
-
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grybai, džiovinti, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai