Silkė su raudonu grybų padažu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 2 vienetai | silkė (filė) | |
| 0.5 vieneto | citrinos | |
| 1 stiklinė | grybai (išmirkyti džiovinti) | |
| 1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
| šiek tiek | aliejaus | |
| 0.5 stiklinės | pomidorų padažas | |
| 1 valgomasis šaukštas | grybai (džiovinti, milteliai) | |
| Papuošimui: | ||
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
3.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
4.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Žuvis tešloje
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Greitai užraugti agurkai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Sultingas Kebabas
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Užtepėlė su tunu
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Sūrio lazdelės
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Silkės su citrina
Silkė su raudonu grybų padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Grybai, išmirkyti džiovinti,
1 stiklinė -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Aliejus
-
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grybai, džiovinti, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai