Silkė su raudonu grybų padažu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė (filė) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
1 stiklinė | grybai (išmirkyti džiovinti) | |
1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
šiek tiek | aliejaus | |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas | |
1 valgomasis šaukštas | grybai (džiovinti, milteliai) | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
3.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
4.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Boružėlės
- Helovyno voriukai
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Šventinė silkė su razinomis
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Karališkos krevetės paprastai
- Vabaliukai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Vėrinukai su lašiša
- Daržovės drebučiuose
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Užtepėlės su duonelėmis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Paprikų valtelės
- Japoniški suktinukai
- Vytintos dešros
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Šventinis kelmas
- Šokoladinės vynuogės
- Žėlė apelsino žievėje
Silkė su raudonu grybų padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Grybai, išmirkyti džiovinti,
1 stiklinė -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Aliejus
-
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grybai, džiovinti, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai