
Olgos šventinė silkutė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai | silkė (sūdytos) |
4 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | lauro lapų |
50 mililitrų | vanduo (virintas, šaltas) |
50 mililitrų | augalinio aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | acto (6%) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
5 vienetai | kvapieji pipirai (žirneliai) |
2 žiupsneliai | dižono garstyčios (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Silkes nuplaukite, nupjaukite uodegą ir pilvo dalį. Pašalinkite kaulus. Silkę supjaustykite pailgais gabalėliais.
2.
Į stiklinį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, pilkite aliejaus, acto, suberkite visus prieskonius ir supilkite vandenį. Išmaišykite ir sudėkite silkės gabaliukus. Palikite marinuotis 8 - 10 valandų.
3.
Silkės gabaliukus išimkite iš marinato ir sudėkite į silkinę. Papuoškite daržovėmis ir žalumynais.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškės šokolade
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Saldus užkandis
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Grybukai po sniegu
-
Užtepėlė su tunu
-
Silkė su persikais
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Grybų užtepelė
-
Olgos šventinė silkutė
-
Pomidorų užkandėlė
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
Olgos šventinė silkutė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, sūdytos,
5 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vanduo, virintas, šaltas,
50 mililitrų -
Augalinis aliejus,
50 mililitrų -
Actas, 6%,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai, žirneliai,
5 vienetai -
Dižono garstyčios, malti,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nuplaukite, nupjaukite uodegą ir pilvo dalį. Pašalinkite kaulus. Silkę supjaustykite pailgais gabalėliais.
Į stiklinį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, pilkite aliejaus, acto, suberkite visus prieskonius ir supilkite vandenį. Išmaišykite ir sudėkite silkės gabaliukus. Palikite marinuotis 8 - 10 valandų.
Silkės gabaliukus išimkite iš marinato ir sudėkite į silkinę. Papuoškite daržovėmis ir žalumynais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
Erika
2017-07-04 19:43
Pridekite dar cinamono,velniskai gardu
-
Zinovas
2014-10-21 22:40
Silke kaip silke nieko naujo
-
aš
2014-02-15 16:45
pramušė pavadinimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...