Šventiniai šaltienos drebučiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | vištienos filė (virta) |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| šiek tiek | želatina (ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 1 saujelė | žalumynų |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
| 1 saujelė | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.
2.
Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
3.
Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Piciukai
-
Silkės užtepėlė
-
Avokadas su varške
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Greitai užraugti agurkai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Šaltiena su vištiena
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Silkė burokėlių patale
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Gardžios duonos lazdelės
Šventiniai šaltienos drebučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė, virta,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Želatina, ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės
-
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 saujelė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Konservuoti žirneliai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.
Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ilona
2016-12-05 17:37
O kam želatiną brinkinti vandenyje? Galima ir sultinyje, kuriame virė mėsa,tik reikia perkošti per tankų sietelį
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
