
Šventiniai šaltienos drebučiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištienos filė (virta) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
šiek tiek | želatina (ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 saujelė | žalumynų |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
1 saujelė | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.
2.
Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
3.
Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Baltoji trobelė
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Silkės užtepėlė
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Grybukai po sniegu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Įdaryta paprika
-
Vištiena drebučiuose
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Pikantiškos morkytės
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
Šventiniai šaltienos drebučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė, virta,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Želatina, ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės
-
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 saujelė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Konservuoti žirneliai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.
Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ilona
2016-12-05 17:37
O kam želatiną brinkinti vandenyje? Galima ir sultinyje, kuriame virė mėsa,tik reikia perkošti per tankų sietelį
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...