
Žėlė apelsino žievėje
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 | apelsinų (dideli) |
2 pakeliai | želė (įvairių skonių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
2.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Tortas "Mozaika"
-
Želė želėje
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Kefyro panna cotta
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Bananas želės spąstuose
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Želė desertas "Afrika"
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Gaivus žele desertas
-
Rabarbarų drebučiai
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Varškės sūris su žele
Žėlė apelsino žievėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Apelsinai, dideli,
2 -
Želė, įvairių skonių,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...