
Žėlė apelsino žievėje
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 | apelsinų (dideli) |
2 pakeliai | želė (įvairių skonių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
2.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos drebučiuose
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisiai drebučiuose
-
Vasariškas želė desertas
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
-
Gaivumas
-
Braškumėlis
-
Želiniai kiaušinukai
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Pascha
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Uogų skanėstas
-
Rabarbarų drebučiai
-
Persikinė želė
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Želė drebučiai apelsine
Žėlė apelsino žievėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Apelsinai, dideli,
2 -
Želė, įvairių skonių,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...