
2 pakeliai | želė |
500 gramų | varškė (desertinė) |
1 skardinė | pienas (kokosų) |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
300 mililitrų | jogurtas (vyšninių skonio) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
Lengva, gaivu ir labai skanu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Grietinės želė su bananais
-
„Baltosios gėlės“
-
Gaivioji želė
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Tortas "Mozaika"
-
Arbūzų želė
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Braškumėlis
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Varškės sūris su žele
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Vaisiai drebučiuose
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Želė,
2 pakeliai -
Varškė, desertinė,
500 gramų -
Pienas, kokosų,
1 skardinė -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Jogurtas, vyšninių skonio,
300 mililitrų - Cukrus
- Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vieną pakelį želės paruošiam kaip parašyta ant pakelio. Kai atvėsta, supilstome į pasiruoštus indelius ir paliekame sustingti. Želatiną užpilame kokosų pienu tiek,kad išbrinktų.
Desertinę varškę paskaniname cukrumi ir vanile pagal skonį, supilame likusį kokosų pieną ir išplakame plaktuvu. Supilame ištirpintą želatiną (pilti plona srovele ir maišyti,kad nesutrauktų želatinos). Paragaujame ar netrūksta cukraus.Varškės - kokosų pieno masę pilame ant jau sustingusios žele ir paliekame sustingti
Likusį pakelį želės ištirpiname 100 - 150 ml vandens ir paliekame stingti tol, kol pradės darytis drebučiai, bet nebus dar sušalusi.Tada tuos lengvus drebučius išplakame iki baltų putų (aš plakiau kokteilinėje),supilame jogurtą ir dar truputį paplakame. Gautą masę supilame ant jau sustingusios varškės - kokosų pieno sluoksnio ir paliekame vės sustingti.
Lengva, gaivu ir labai skanu.
Komentarai