
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų | jogurtas (geriamas, su persikais) |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 žiupsnelis | imbieras |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
200 gramų | persikai (konservuoti) |
100 gramų | uogos |
1 pakelis | kivių želė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.
2.
Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis.
Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
Supilti ant sustingusios kivinės želės.
Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.
Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
Supilti ant sustingusios kivinės želės.
Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė varškė
-
Šokoladinė panna cotta
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Lukos želė tortas
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Gaivus žele desertas
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Vaisiai drebučiuose
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Želė desertas "Afrika"
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Salotos drebučiuose
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Uogų skanėstas
-
„Baltosios gėlės“
-
Citrininiai drebučiai
-
Skanus želė ir šokolado desertas
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jogurtas, geriamas, su persikais,
500 mililitrų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Imbieras,
1 žiupsnelis -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Persikai, konservuoti,
200 gramų -
Uogos,
100 gramų -
Kivių želė,
1 pakelis -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.
Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis.
Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
Supilti ant sustingusios kivinės želės.
Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Danute
2018-12-13 10:25
Labai skanus
-
Nec
2016-02-21 09:07
Grazi tekstura gavosi
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...