Vaisių ir žele žiedas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 skardinė | persikai (konservuoti) | |
1 vienetas | želė (grietinėlės skonis) | |
3 vienetai | želė (įvairių skonių) | |
1 vienetas | želė (karamelės skonio) | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Kremui: | ||
450 mililitrų | grietinėlės, 35% (36 riebumo) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ir užšaldom,kai sustings,supjaustom gabaliukais,trečią pakelį paruošiam ir supilam į žele žiedą ar kitą formą. Į tą formą dedame pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus, padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
2.
Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml vandens,padedam atvėsti. Grietinėlę išplakam su cukrumi plaktuvu iki tirštos masės,įplakam grietinėlės-karamelės žele. Gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais ir padedam į šaldytuvą,kad sustingtų. Į grietinėlę pagal skonį galima įdėti citrinos rugštelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Gaivioji želė
- Salotos drebučiuose
- Sluoksniuotas želė desertas
- Uogų skanėstas
- Gaivumas
- Varškės pudingas su apelsinais
- Želė drebučiai apelsine
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Vaisiai želėje
- „Baltosios gėlės“
- Želė desertas "Afrika"
- Vyšnių želė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Panna cotta su braškių sirupu
- Natūralių apelsinų sulčių želė
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Mėtinis agurkų desertas
- Šokoladinė panna cotta
Vaisių ir žele žiedas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, konservuoti,
1 skardinė -
Želė, grietinėlės skonis,
1 vienetas -
Želė, įvairių skonių,
3 vienetai -
Želė, karamelės skonio,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%, 36 riebumo,
450 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ir užšaldom,kai sustings,supjaustom gabaliukais,trečią pakelį paruošiam ir supilam į žele žiedą ar kitą formą. Į tą formą dedame pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus, padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml vandens,padedam atvėsti. Grietinėlę išplakam su cukrumi plaktuvu iki tirštos masės,įplakam grietinėlės-karamelės žele. Gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais ir padedam į šaldytuvą,kad sustingtų. Į grietinėlę pagal skonį galima įdėti citrinos rugštelės.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai