Braškinis - jogurtinis torčiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | grietinė (jogurtinė) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
400 gramų | braškės (trintos) |
1 vienetas | citrinos |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | želatina |
100 gramų | šokoladas (juodas) |
1 saujelė | greipfrutai (Džiovinti ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruošti želatiną.
2.
Trintas braškes sumaišyti su šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, šlakeliu citrinos sulčių, išmaišyti, ir supilti mažesnę pusę paruoštos želatinos.
3.
Grietinę sumaišyti su grietinėle, šlakeliu citrinos, 1 šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, likusia želatina.
4.
Pilti į pasirinktą formą tai vienos, tai kitos masės. Galima protarpiais pašaldyti. Padėti supilsčius šaltai. Kai sustingsta, papuošti tirpintu šokoladu, tarkuotu greifrutu, uogomis ir citrina.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Gaivioji želė
- Salotos drebučiuose
- Sluoksniuotas želė desertas
- Uogų skanėstas
- Gaivumas
- Varškės pudingas su apelsinais
- Želė drebučiai apelsine
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Vaisiai želėje
- „Baltosios gėlės“
- Želė desertas "Afrika"
- Vyšnių želė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Panna cotta su braškių sirupu
- Natūralių apelsinų sulčių želė
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Mėtinis agurkų desertas
- Šokoladinė panna cotta
Braškinis - jogurtinis torčiukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Grietinė, jogurtinė,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Braškės, trintos,
400 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Šokoladas, juodas,
100 gramų -
Greipfrutai, Džiovinti ,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruošti želatiną.
Trintas braškes sumaišyti su šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, šlakeliu citrinos sulčių, išmaišyti, ir supilti mažesnę pusę paruoštos želatinos.
Grietinę sumaišyti su grietinėle, šlakeliu citrinos, 1 šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, likusia želatina.
Pilti į pasirinktą formą tai vienos, tai kitos masės. Galima protarpiais pašaldyti. Padėti supilsčius šaltai. Kai sustingsta, papuošti tirpintu šokoladu, tarkuotu greifrutu, uogomis ir citrina.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...