
Maskarponinė želė su vaisiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | mascarpone sūris |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | varškė |
200 gramų | konservuotų persikų |
1 vienetas | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1 pakelis | citrinų želė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.
2.
Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.
3.
Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.
4.
Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Uogų skanėstas
-
Gaivumas
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Pascha
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Rabarbarų drebučiai
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Grietinės želė su bananais
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Želė desertas "Afrika"
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
Maskarponinė želė su vaisiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Konservuoti persikai,
200 gramų -
Apelsinai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
citrinų želė,
1 pakelis -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.
Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.
Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.
Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Angelė
2020-12-06 12:08
...būtinai pasigaminti,labai jau patraukliai atrodo....ačiū
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...