Raudonųjų serbentų fantazija
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 mililitrų | džemas (raudonųjų serbentų) |
200 mililitrų | pienas (saldintas) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želė su trešnemis ir persikais
- Persikinė želė
- Šokoladinė panna cotta
- Želė tortas
- Desertinė varškė
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Tortas "Mozaika"
- Aviečių sulčių drebučiai
- Vaisiai želėje
- Želė desertas "Afrika"
- Salotos drebučiuose
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Želė drebučiai apelsine
- Gaivioji želė
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Gaivus žele desertas
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
Raudonųjų serbentų fantazija
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Džemas, raudonųjų serbentų,
200 mililitrų -
Pienas, saldintas,
200 mililitrų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...