
3 vienetai | lengvai marinuoti agurkai |
3 vienetai | agurkų |
1 vienetas | granatai |
1 pakelis | kivių želė |
1 vienetas | citrinos |
5 valgomieji šaukštai | želatina |
25 gramai | raudonųjų ikrų |
25 gramai | juodųjų ikrų |
1 saujelė | mėta |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | laiškiniai česnakai |
Atvėsinti ir pilti dideliu medicininiu ar specialiu švirkštu į kiaušinius, dedant vis po šaukštelį ikrų, plonai pjaustyto agurko, želės ir t.t vis palaukiant kol apstings.
Per naktį kiaušinius laikyti šaldytuve. Ryte atsargiai ,,išgliaudyti'' ir sudėti į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Vyšnių želė
-
Vaisinė želė
-
Gaivioji želė
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vaisiai drebučiuose
-
Citrininiai drebučiai
-
„Baltosios gėlės“
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Želė želėje
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Persikinė želė
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Desertinė varškė
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Želiniai kiaušinukai
Velykinis želinių kiaušinių lizdas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Lengvai marinuoti agurkai,
3 vienetai -
Agurkai,
3 vienetai -
Granatai,
1 vienetas -
Kivių želė,
1 pakelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Želatina,
5 valgomieji šaukštai -
raudonieji ikrai,
25 gramai -
Juodieji ikrai,
25 gramai -
Mėta,
1 saujelė - Imbieras
- Džiovintas raudonėlis
- Krapai
- Salierai
- Bazilikas
- Laiškiniai česnakai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimas sūriųjų: 500 ml vandens užvirti su prieskoniais ir žalumynais, perkošti, kiek palaikius, ir gautame marinate paruošti želę (3 šaukštus).
Atvėsinti ir pilti dideliu medicininiu ar specialiu švirkštu į kiaušinius, dedant vis po šaukštelį ikrų, plonai pjaustyto agurko, želės ir t.t vis palaukiant kol apstings.
Per naktį kiaušinius laikyti šaldytuve. Ryte atsargiai ,,išgliaudyti'' ir sudėti į lėkštę.Gaminimas saldžių: pasiruošti kivių želę pagal instrukciją, bet imti šiek tie mažiau vandens - pusę stiklinės. Pusėje stiklinėje vandens pavirti kelis mėtos lapelius trumpai su trupučiuku imbiero. Šioje arbatėlėje ištirpinti 2 šaukštus želės ir supilti į kivinę želę - taip ji taps tvirtesne. Išmaišyti ir paskaninti šlakeliu citrinos, vėl išmaišyti. Kiaušinių lukštus susidėti į kiaušinių dėklą. Po truputį švirkštu pilti želės, kimšti plonai supjaustytų agurkų, vėl želės, granatų sėklyčių... Geriau protarpiais palaukti, kol sustings jau supiltas turinys.
Iš daržovių belieka pagaminti rūpestingai kiaušinius besaugančius paukščius, bei jų lizdą.:) Citrinos sulčių šlakelio.