Citrininiai drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | citrinos |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti (5 min.), nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle arba su cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želė su trešnemis ir persikais
- Persikinė želė
- Šokoladinė panna cotta
- Želė tortas
- Desertinė varškė
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Tortas "Mozaika"
- Aviečių sulčių drebučiai
- Vaisiai želėje
- Želė desertas "Afrika"
- Salotos drebučiuose
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Želė drebučiai apelsine
- Gaivioji želė
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Gaivus žele desertas
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
Citrininiai drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti (5 min.), nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle arba su cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...