![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Citrininiai drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | citrinos |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti (5 min.), nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle arba su cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinė želė
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Želė drebučiai apelsine
-
Arbūzų želė
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Salotos drebučiuose
-
Gaivus žele desertas
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Vyšnių želė
-
Šokoladinė panna cotta
-
Desertinė varškė
-
Vaisiai želėje
-
Tortas "Mozaika"
-
Citrinos drebučiai
Citrininiai drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti (5 min.), nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle arba su cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...