
Citrininiai drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | citrinos |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti (5 min.), nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle arba su cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas želė desertas
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vaisiai želėje
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Citrininiai drebučiai
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Bananas želės spąstuose
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Vyšnių želė
-
Desertinė varškė
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Šokoladinė panna cotta
-
Pascha
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Grietinės želė su bananais
-
Arbūzų želė
-
Rabarbarų drebučiai
-
Vaisiai drebučiuose
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Varškės sūris su žele
Citrininiai drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti (5 min.), nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle arba su cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...