
Varškės torčiukas su persikais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | varškė (trinta) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | konservuotų persikų |
2 vienetai | ciberžolė |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | juodojo šokolado |
1 sauja | džiovintų slyvų |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišyti kartu varškę, grietinėlę, vanilinį cukrų, ciberžolę su želatina, paruošta visame kiekyje mažos konservuotų persikų skardinės kompote.
2.
Pilti kremo, dėti pjaustytų persikų slyvų, vėl kremo. Padėti šaltai.
3.
Papuošti tirpintu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Lukos želė tortas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Gaivus žele desertas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Citrininiai drebučiai
-
Pascha
-
Vyšnių želė
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Rabarbarų drebučiai
-
Vaisinė želė
-
„Baltosios gėlės“
-
Želė desertas "Afrika"
-
Persikinė želė
-
Grietinės želė su bananais
-
Salotos drebučiuose
-
Jogurtinė želė su braškėmis
Varškės torčiukas su persikais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Varškė, trinta,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Konservuoti persikai,
200 gramų -
Ciberžolė,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Džiovintos slyvos,
1 sauja -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Sumaišyti kartu varškę, grietinėlę, vanilinį cukrų, ciberžolę su želatina, paruošta visame kiekyje mažos konservuotų persikų skardinės kompote.
Pilti kremo, dėti pjaustytų persikų slyvų, vėl kremo. Padėti šaltai.
Papuošti tirpintu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
judita
2017-04-15 16:03
Taip ir neaisku ka su ta citrina daryti
-
ilma
2017-04-07 13:44
kiek želatinos?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...