Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!

Sluoksniuotas želė desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė | kava (stipri) |
1 skardinė | pienas (kokosų) |
2 lapai | želatina |
1 pakelis | želė (ananasinė) |
1 pakelis | varškė |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (plakama) |
2 žiupsneliai | kokoso drožlės |
3 valgomieji šaukštai | sausainiai (trupiniai) |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų drebučiai
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
„Baltosios gėlės“
-
Gaivioji želė
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Želiniai kiaušinukai
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Citrininiai drebučiai
-
Vasariškas želė desertas
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Varškės sūris su žele
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Bananas želės spąstuose
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Raudonųjų serbentų fantazija
Sluoksniuotas želė desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kava, stipri,
1 stiklinė -
Pienas, kokosų,
1 skardinė -
Želatina,
2 lapai -
Želė, ananasinė,
1 pakelis -
Varškė,
1 pakelis -
Grietinėlė, 35%, plakama,
1 pakelis -
Kokoso drožlės,
2 žiupsneliai -
Sausainiai, trupiniai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai