Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
Sluoksniuotas želė desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 stiklinė | kava (stipri) |
| 1 skardinė | pienas (kokosų) |
| 2 lapai | želatina |
| 1 pakelis | želė (ananasinė) |
| 1 pakelis | varškė |
| 1 pakelis | grietinėlės, 35% (plakama) |
| 2 žiupsneliai | kokoso drožlės |
| 3 valgomieji šaukštai | sausainiai (trupiniai) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Vasariškas želė desertas
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vaisiai želėje
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Gaivumas
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Pascha
-
Citrininiai drebučiai
-
Gaivus žele desertas
-
Vyšnių želė
-
Braškumėlis
-
Persikinė želė
-
Želė želėje
-
Citrinos drebučiai
Sluoksniuotas želė desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kava, stipri,
1 stiklinė -
Pienas, kokosų,
1 skardinė -
Želatina,
2 lapai -
Želė, ananasinė,
1 pakelis -
Varškė,
1 pakelis -
Grietinėlė, 35%, plakama,
1 pakelis -
Kokoso drožlės,
2 žiupsneliai -
Sausainiai, trupiniai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai