Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.
Vaisiai želėje
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 pakelis | želė |
| 1 vienetas | apelsinų |
| 10 vienetų | braškės |
| 1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Vasariškas želė desertas
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vaisiai želėje
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Gaivumas
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Pascha
-
Citrininiai drebučiai
-
Gaivus žele desertas
-
Vyšnių želė
-
Braškumėlis
-
Persikinė želė
-
Želė želėje
-
Citrinos drebučiai
Vaisiai želėje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Braškės,
10 vienetų -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
