Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.
Vaisiai želėje
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
10 vienetų | braškės |
1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Varškės pudingas su apelsinais
- Šokoladinė panna cotta
- Mėtinis agurkų desertas
- Pascha
- Vaisių ir žele žiedas
- Vaisiai drebučiuose
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Varškės torčiukas su persikais
- Arbūzų želė
- Uogų skanėstas
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Kefyro panna cotta
- Lukos želė tortas
- Desertinė varškė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Žėlė apelsino žievėje
- Vaisiai želėje
Vaisiai želėje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Braškės,
10 vienetų -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...