Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | pienas |
| 5 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
| 100 gramų | braškės |
| 2 valgomieji šaukštai | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Želė drebučiai apelsine
-
Kefyro panna cotta
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Arbūzų želė
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Vaisinė želė
-
Lukos želė tortas
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Tortas "Mozaika"
-
Pascha
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
300 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
5 valgomieji šaukštai -
Braškės,
100 gramų -
Aguonos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
