
Virtas vyniotinis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | kiaulės kumpis |
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
7 skiltelės | česnakas |
5 vienetai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
2.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
3.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
4.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
5.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
6.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
7.
Virti 1 valandą.
8.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytas lynas
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Naminis varškės sūris
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Silkės ruletai
-
Grybų užtepelė
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Valentino sumuštinukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Seniai besmegeniai
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Šokoladinės vynuogės
Virtas vyniotinis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulės kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Česnakas,
7 skiltelės -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
Virti 1 valandą.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai