
Virtas vyniotinis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | kiaulės kumpis |
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
7 skiltelės | česnakas |
5 vienetai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
2.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
3.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
4.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
5.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
6.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
7.
Virti 1 valandą.
8.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Šaltiena
-
Vėrinukai su lašiša
-
Lašišos sumuštinukai
-
Vorų užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Silkės ruletai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Užkanda "Braškės"
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Vytintos dešros
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkės su citrina
Virtas vyniotinis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulės kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Česnakas,
7 skiltelės -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
Virti 1 valandą.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai