500 gramų | mėsa (kiaulienos ir jautienos faršas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | morkos |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (mėsai) |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
350 gramų | sūris (fermentinis) |
250 gramų | majonezas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočioji užkandėlė su silke
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Įdarytų paprikų užkandis
- Pusryčių užkandėlė
- Vištienos tortas
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Suši
- Žėlė apelsino žievėje
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Seniai besmegeniai
- Kiaušiniai įdaryti silke
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Tortilijų tortukas su tunu
- Pomidorų užkandėlė
- Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
- Šokoladinės braškės
- Žuvies tortas
- Pikantiški krepšeliai
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Prieskoniai, mėsai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Sūris, fermentinis,
350 gramų -
Majonezas,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su penkiais kiaušiniais ir majonezu.
Masę gerai išmaišyti, bet nemaigyti.
Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.
Nulupti ir supjaustyti svogūną, česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į mėsos faršą (pusė kiaulienos, pusė jautienos) berti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.
Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.
Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200°C temperatūroje apie 40 minučių.
Komentarai (4)
-
dalia
2014-01-13 23:50
daznai kepu,greitai paruosiamasir labai skanus