Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų | ančių krūtinėlės (filė) | |
25 vienetai | nacho kukurūzų traškučiai | |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | |
5 mililitrai | bazilikas (švieži) | |
60 gramų | ožkos pieno sūris (trupintas) | |
šiek tiek | santa maria tellicherry pipirai (malunėlyje) | |
100 gramų | vyšnios (be kauliukų) | |
Padažui: | ||
50 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Užtepėlė su tunu
- Sultingas Kebabas
- Silkės ruletai
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Užkandis su silke stiklinėje
- Sūrio lazdelės
- Duonos "suši"
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Sūrio rutuliukai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Užtepėlės su duonelėmis
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Ančių krūtinėlė, filė,
250 gramų -
NACHO kukurūzų traškučiai,
25 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, švieži,
5 mililitrai -
Ožkos pieno sūris, trupintas,
60 gramų - SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai, malunėlyje
-
Vyšnios, be kauliukų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...