Vyniotinis su sūriu ir vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 300 gramų | vištiena |
| 300 gramų | sūris |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | žirneliai |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Padaryti vištienos faršą. Pridėti prie maltos mėsos žirnelius, barstyti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.
2.
Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kiaušiniais.
3.
Padėklą iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleisti ant popieriaus . Kepti apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.
4.
Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstyti maltą mėsą ir padengti antrą pusę, kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspausti, kad sultys neišbėgtų. Kepti toje pačioje temperatūroje 30 minučių.
5.
Iškepus vyniotiniui, leisti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Vėrinukai su lašiša
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Japoniški suktinukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kepenelių vyniotinis
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Baltoji trobelė
-
Sumuštinukai su silke
-
Silkė su saulėgražomis
-
Šokoladinės vynuogės
-
Rūkytas lynas
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
300 gramų -
Sūris,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Žirneliai,
100 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti vištienos faršą. Pridėti prie maltos mėsos žirnelius, barstyti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kiaušiniais.
Padėklą iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleisti ant popieriaus . Kepti apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.
Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstyti maltą mėsą ir padengti antrą pusę, kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspausti, kad sultys neišbėgtų. Kepti toje pačioje temperatūroje 30 minučių.
Iškepus vyniotiniui, leisti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
