Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.

Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | grietinė | |
150 gramų | majonezas | |
350 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mėsa (malta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Įdaryti avokadai
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Įdaryta paprika
-
Silkės ruletai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Silkių vyniotiniai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Migdolinės pelytės
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Helovyno užkandžiai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Pitos su grybais
-
Užkandis su silke stiklinėje
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Majonezas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
350 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...