Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | grietinė | |
150 gramų | majonezas | |
350 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mėsa (malta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės užtepėlė
-
Pomidorų užkandėlė
-
Lavašo sumuštiniai
-
Naminis varškės sūris
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Įdaryti obuoliai
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Šaltiena su vištiena
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Silkė su daržovėmis
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Majonezas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
350 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...