Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | grietinė | |
150 gramų | majonezas | |
350 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mėsa (malta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Boružėlės
- Helovyno voriukai
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Šventinė silkė su razinomis
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Karališkos krevetės paprastai
- Vabaliukai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Vėrinukai su lašiša
- Daržovės drebučiuose
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Užtepėlės su duonelėmis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Paprikų valtelės
- Japoniški suktinukai
- Vytintos dešros
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Šventinis kelmas
- Šokoladinės vynuogės
- Žėlė apelsino žievėje
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Majonezas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
350 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...