Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
7 vienetai | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | triušiena (filė) |
40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių užkandėlė
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Farširuoti kiaušiniai
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Silkės užkandėlė
- Migdolinės pelytės
- Vištienos tortas
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Užtepėlės su duonelėmis
- Apelsinai su ridikėliais
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Šokoladinės braškės
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Gaspadoriaus užkanda
- Sumuštinis ant salotos lapo
- Tortilijų tortukas su tunu
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...