
Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
7 vienetai | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | triušiena (filė) |
40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vytintos dešros
-
Įdaryti obuoliai
-
Pikantiškos morkytės
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Maltinukai drebučiuose
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Žiemos skanumynas
-
Daržovės drebučiuose
-
Grybų užtepelė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Kiškienos paštetas
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Suši
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Šaltiena "Gerulis"
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...