
Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
7 vienetai | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | triušiena (filė) |
40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Avokadai su krevetėmis
-
Kepenėlių tortas
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Olgos šventinė silkutė
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Skanios "Bačkutės"
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...