Sūrių užkandelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | varškės sūris (keptyas) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sūris (kietas (pvz. Džiugas)) |
5 skiltelės | česnakas |
1 sauja | krapai |
100 gramų | majonezas |
50 gramų | ikrai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
2.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
4.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vorų užkandėlė
- Užtepėlės su duonelėmis
- Lašišos rafaelo
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Kiaušiniai - laiveliai
- Ikrų užkandėlė
- Įdarytų paprikų užkandis
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Sūrio užkandis prie vyno
- Vėrinukai su lašiša
- Lavašo sumuštiniai
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Salotos ananase
- Lietuviški "sushiai"
- Krekerių užkandėlė
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Traškus migdolų užkandis
- Skanūs sumuštiniai
Sūrių užkandelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris, keptyas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Sūris, kietas (pvz. Džiugas),
50 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai