
Sūrių užkandelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | varškės sūris (keptyas) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sūris (kietas (pvz. Džiugas)) |
5 skiltelės | česnakas |
1 sauja | krapai |
100 gramų | majonezas |
50 gramų | ikrai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
2.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
4.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos ananase
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Lašišos rafaelo
-
Seniai besmegeniai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Silkė su salotomis
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Įdarytas pomidoras
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Kepenelių vyniotinis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Užkandis su vytinta jautiena
Sūrių užkandelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris, keptyas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Sūris, kietas (pvz. Džiugas),
50 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai