
Šaltiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištų sparneliai |
2 vienetai | vištų šlaunelės (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
1 vienetas | kiaulienos karka (apie 700 gr) |
200 gramų | jautienos kumpis (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
1 galva | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 saujelė | krapai (džiovinti stiebai) |
5 vienetai | lauro lapų |
5 vienetai | pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visą mėsą sudedu ir, užpylus vandeniu, užverdu.
2.
Nukaičiu, perplaunu ir dedu į puodą kartu su visais prieskoniais ir daržovėmis, druskos pagal skonį, pilu vandens ir verdu ant mažos ugnies apie 2 valandas.
3.
Nukaitusi nukošiu skystį per marlę, mėsytę susmulkinu, dedu į indelius, pilu sultinuką ir padedu šaltai iki sustings. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Seniai besmegeniai
-
Silkė su daržovėmis
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Dešriukai
-
Silkės užtepėlė
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Žuvis tešloje
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
Šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
4 vienetai -
Vištų šlaunelės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
2 vienetai -
Kiaulienos karka, apie 700 gr,
1 vienetas -
Jautienos kumpis, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai, džiovinti stiebai,
1 saujelė -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Pipirai,
5 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visą mėsą sudedu ir, užpylus vandeniu, užverdu.
Nukaičiu, perplaunu ir dedu į puodą kartu su visais prieskoniais ir daržovėmis, druskos pagal skonį, pilu vandens ir verdu ant mažos ugnies apie 2 valandas.
Nukaitusi nukošiu skystį per marlę, mėsytę susmulkinu, dedu į indelius, pilu sultinuką ir padedu šaltai iki sustings. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...