Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Silkė su persikais
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Pusryčių užkandėlė
- Sūrio rutuliukai
- Silkės užtepėlė
- Lašišos rafaelo
- Vyniotinis su sūriu ir vištiena
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Helovyno užkandžiai
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Lašišos ir agurko užkandis
- Vištienos sandvičiai
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...