Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Boružėlės
- Helovyno voriukai
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Šventinė silkė su razinomis
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Karališkos krevetės paprastai
- Vabaliukai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Vėrinukai su lašiša
- Daržovės drebučiuose
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Užtepėlės su duonelėmis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Paprikų valtelės
- Japoniški suktinukai
- Vytintos dešros
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Šventinis kelmas
- Šokoladinės vynuogės
- Žėlė apelsino žievėje
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...