Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | mėsa (malta) |
50 gramų | sūris |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | žalumynų (prieskoninės) |
1 žiupsnelis | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Egzotiškos Tortilijos
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Bulviniai traškučiai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Ant grotelių keptos daržovės
- Šulinėliai su žandenomis
- Kalakutienos kepsneliai
- Duona įdaryti pomidorai
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Gardžios duonos lazdelės
- Įdaryti piepagrybiai
- Cukinijos lazdeles
- Kibinai
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Gardūs vištienos piršteliai
- Roterdamo riekelės
- Omleto keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Agurkinė
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Sūris,
50 gramų -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Žalumynai, prieskoninės,
1 žiupsnelis -
Žalumynai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...