1 vienetas | mišinys spelta miltų picai |
200 mililitrų | vanduo |
40 mililitrų | aliejaus |
6 gramai | druska |
200 gramų | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
1 vienetas | aguročio |
250 gramų | fermentinio sūrio |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | paprika |
Gerai išminkyti, susukti tešlos rutulį ir palikti šiltoje vietoje (apie 32º) kilti apie 1 - 1,5 valandos (uždengti lininių rankšluosčiu ar plėvele, kad neapdžiūtų paviršius).
Tešla turi padvigubėti.
Tuomet iškočioti norimo dydžio picos paplotį ir padėti ant riebalais pateptos kepimo skardos ar kepimo popieriaus.
Paruoštą paplotį ištepti padažu, sudėti picos įdarą.
Perlenkti paplotį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Egzotiškos Tortilijos
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Bulviniai traškučiai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Ant grotelių keptos daržovės
- Šulinėliai su žandenomis
- Kalakutienos kepsneliai
- Duona įdaryti pomidorai
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Gardžios duonos lazdelės
- Įdaryti piepagrybiai
- Cukinijos lazdeles
- Kibinai
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Gardūs vištienos piršteliai
- Roterdamo riekelės
- Omleto keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Agurkinė
Sulekta Speltos pica
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mišinys SPELTA MILTŲ PICAI,
1 vienetas -
Vanduo,
200 mililitrų -
Aliejus,
40 mililitrų -
Druska,
6 gramai -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
200 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
250 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į indą suberti pakelio turinį, maišant įpilti 210 -230 ml šilto vandens (30 - 32 ºC) ir 40 ml augalinio aliejaus (rekomenduojamas alyvuogių), jei pageidaujate įberti druskos pagal skonį (įprastam skoniui 6 - 7g).
Gerai išminkyti, susukti tešlos rutulį ir palikti šiltoje vietoje (apie 32º) kilti apie 1 - 1,5 valandos (uždengti lininių rankšluosčiu ar plėvele, kad neapdžiūtų paviršius).
Tešla turi padvigubėti.
Tuomet iškočioti norimo dydžio picos paplotį ir padėti ant riebalais pateptos kepimo skardos ar kepimo popieriaus.Visus ingredientus supjaustyti.
Paruoštą paplotį ištepti padažu, sudėti picos įdarą.
Perlenkti paplotį.Kepti iki 200 - 220˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 25 minutes (priklausomai nuo picos storio ir įdaro kiekio).
Skanaus!